Nyttårshilsen fra daglig leder

Postet av Eirik Frisnes Wartiainen den 30. Des 2018

For et år 2018 har vært for alle oss involvert i Vestre Bærum Håndball! Klubben vokser og leverer imponerende sportslig resultater i serie- og cupspill, samt jevnlig på regionale og nasjonale talentsamlinger!

Innledningsvis ønsker jeg å rette en enormt stor takk til alle som bidrar til at barna og ungdommene i området vårt får tilrettelagt det sportslige og sosialetilbudet de trenger og ønsker seg for å drive med håndball i VBHK! Trenere, lagledere, styremedlemmer, utvalgsmedlemmer og ikke minst alle foreldrene som stiller på arrangementvakter, som sjåfører, i sekretariatet og som selger vafler i Helsethallen, er helt avgjørende for at klubben skal fungere så bra som den gjør nå. Tusen hjertelig takk for jobben dere gjør!

Jeg ønsker også å rette en ekstra takk til alle ungdomstrenerne våre. Denne sesongen har vi 21 ungdomstrenere som selv er spillere i VBHK. Disse guttene og jentene er rollemodeller og forbilder for de yngre spillerne, og det er gøy å følge deres egen utvikling som ledere gjennom det å være trener.

2018 ble et historisk år for klubben gjennom kvalifisering til begge de landsdekkende seriene, Bring og Lerøy! I Bring- og Lerøyserien samles landets beste 16- og 18-års lag, og aldri før har VBHK vært representert. Dette kommer som et resultat av målbevisst arbeid over flere år og det gir klubben et ekstra renommé, i tillegg til at vi får være med å konkurrere mot de aller beste i landet. Guttelagene i VBHK har virkelig vist muskler det siste året, men også jentelagene våre er i utvikling, og det legges godt til rette for jentene våre på vei inn i 2019.

2018 har også vært et spennende år for klubbens styre og sportslig utvalg. Det siste året har vi utviklet og videreutviklet gode samarbeid med flere av våre naboklubber. Vi arbeider nå tett med Haslum, Lommedalen, Asker og BVH, både sportslig og administrativt, og gleder oss til å videreutvikle disse båndene det kommende året.


Jeg ønsker alle sammen et godt nytt år, og gleder meg til fortsettelsen og en meget spennende vårsesong sammen med alle dere!

Hilsen Eirik 

Kommentarer

0 Kommentar

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline